Studielift 123 | Nieuwsbrief #1 | Januari 2017 | Online versie
 
Welkom bij de eerste nieuwsbrief van Studielift123.

Nog een week te gaan en dan is het weer zover, dan gaat de Nederlandse Onderwijs Tentoonstelling weer van start. De NOT-beurs waar heel onderwijzend Nederland elke twee jaar naar uit ziet.
Ditmaal met een bijzonder openingsmoment. Deze wordt namelijk gedaan door Hare Majesteit Koningin Máxima samen met minister Bussemaker van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Ook wij staan ondertussen in de startblokken om onze (nieuwe) producten in onze fraaie stand op de Jaarbeurs aan iedereen te presenteren. Zo gaan we bijvoorbeeld voor het eerst aan het grote publiek onze lessengenerator tonen. Een revolutionair flexibel programma dat een school of instelling de mogelijkheid biedt het mentorprogramma Studielift123 geheel naar eigen wens samen te stellen.

Je bent van harte welkom op onze beursstand, nummer 08.E065, voor een demonstratie en inzage van het werkmateriaal.

Voor vragen over Studielift123, kun je me altijd mailen naar info@studielift123.nl, info@time2control.nl of bellen met 06-17 23 44 17.

Annemieke Groeneveld – Time 2 Control
De lessengenerator | Van tekentafel naar eindproduct
Luisteren en evalueren van ons mentorprogramma Studielift123 bracht ons begin vorig jaar op het idee om een flexibele invalshoek te ontwikkelen voor onze mentorlessen.

Gaandeweg het traject dat we zijn ingegaan met onze software leverancier, mentoren en docenten ontstond er een tastbaar product waar we ronduit trots op zijn. Een flexibel programma met vrijwel onbeperkte mogelijkheden tot het samenstellen van een eigen mentorprogramma dat ook nog eens de vrijheid laat tot het toevoegen van gepersonaliseerde inhoud.

Als onderwijsinstelling ben je dus in staat om de mentorlessen volledig te integreren in het eigen jaarprogramma en aan te passen aan de eigen visie en cultuur.

Uniek en uiterst flexibel inzetbaar softwareprogramma
Door simpelweg te slepen met de lesblokken wordt een maatwerk mentorprogramma samengesteld. Je kunt zelfs
de boeken op bepaalde gedeelten personaliseren met informatie van de school of aanvullen met pagina’s die specifiek bedoeld zijn voor de leerlingen van een bepaald leerjaar.

Een mentorprogramma conform je eigen wensen, ideeën en volgorde. Volledig in samenspraak met de school opgesteld en als hard copy mentorprogramma afgeleverd op school.

Volgens ons de ideale schets van een mentorprogramma dat naadloos kan worden geïntegreerd in elk schooljaar.
Gratis toegangskaart NOT2017
Van 24 t/m 28 januari 2017 zal de NOT2017 plaatsvinden in de Jaarbeurs Utrecht. Een Een gratis toegangskaart kun je via de blauwe button onderaan aanvragen. Uiteraard hopen wij je op onze beursstand te mogen ontvangen, waar je kennis kunt maken met onze concepten “Snel leren = leuk leren” en Studielift123.

Zin en tijd om naar de NOT2017 te komen? Vraag dan nu meteen een gratis toegangskaart aan.


Klik op de afbeelding hierboven om de plattegrond te downloaden
Ken je iemand die wellicht interesse heeft in deze nieuwsbrief? Stuur hem dan door.

Organiseer jij een evenement waar Time 2 Control niet mag ontbreken? Laat het ons weten en wij verzorgen graag een informatiestand, workshop of presentatie. Mail naar info@time2control.nl

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief, dan zie ik je mail graag tegemoet.
Studielift 123™ is een concept van Time 2 Control © 2017
Adriaan Dorsmanstraat 1 | 2202 XC | Noordwijk aan Zee | info@studielift123.nl