nieuwsbrief #07 | januari 2019 | open online
 
Time 2 Control
 
Time 2 Control
 
Time 2 Control kijkt trots en tevreden terug op een zeer succesvolle NOT-beurs.
We hebben genoten van de belangstelling en enthousiaste reacties van onze bezoekers en willen iedereen bedanken die een bezoek aan onze stand heeft gebracht.

Tijdens alle gesprekken die we met jullie hebben mogen voeren is maar weer eens gebleken hoeveel behoefte er is onder middelbare scholen, MBO’s en HBO’s om scholieren en studenten effectiever en efficiënter te leren leren.

En dan is een flexibel mentorprogramma dat je zelf samen kunt stellen een welkome oplossing.

Hieronder volgen nog even de drie belangrijkste pijlers van ons mentorprogramma Studielift123:
1. Alle theorie uit de drie leerjaren met betrekking tot studievaardigheden staat overzichtelijk in één theorieboek dat gedurende de hele schoolcarrière bij de leerling in bezit kan blijven. Hierdoor kunnen de vaardigheden op elk gewenst en nodig moment worden opgepakt en ingezet op het leerwerk.
2. Mentoren trainen de leerlingen in studievaardigheden, maar de implementatie hiervan vindt plaats in de reguliere lessen. Daarom verzorgen wij workshops voor vakdocenten zodat zij vakinhoudelijk aan kunnen sluiten bij de vaardigheden die de mentor de leerlingen aanreikt. Hierdoor creëer je een breed draagvlak wat een succesvolle implementatie vergroot.
3. Ouders kunnen een betrokken rol spelen bij het mentorprogramma. Zij krijgen op de informatieavond een presentatie en folders over het programma en kunnen een workshop snellezen, mindmappen en plannen volgen bij onze netwerktrainers. Hierdoor ervaren zij in hun eigen dagelijks leven de voordelen van deze vaardigheden en kunnen hun kind hiermee thuis ondersteunen.

Interesse maar nog geen bel- of mailafspraak tijdens uw bezoek gemaakt? Wij zijn bereikbaar via info@studielift123.nl of 06-17 23 44 17.

Annemieke Groeneveld – Time 2 Control

Time 2 Control
 
Time 2 Control
 
Geen brochure meegenomen op de beurs?

Vraag deze dan alsnog aan via http://www.studielift123.nl

Benieuwd naar onze lessengenerator om een eigen programma voor jullie school samen te stellen?

Een afspraak maken voor een korte presentatie en toelichting van ons programma? Wij vernemen het graag via info@studielift123.nl of 06-17 23 44 17

 
Time 2 Control
 
Tijdens de beurs hebben we veel docenten, en andere onderwijsprofessionals gesproken die op zoek zijn naar praktische, direct toepasbare pakketten studievaardigheden en persoonlijke ontwikkeling en velen van hen hebben dit reeds gevonden in de cursuspakketten “Snel leren = leuk leren” en Actief leren leren.

Wil jij ook praktisch met je leerlingen aan de slag, en hen meer en makkelijker in minder tijd leren leren?

Volg dan één van onze opleidingen tot trainer “Snel leren = leuk leren” of Actief leren leren en leer hoe jij je leerlingen kunt ondersteunen bij hun leerwerk.
 

Onze aanbieding van 10% extra korting op al onze opleidingspakketten loopt tot en met 14 februari. Wacht niet te lang want vol = vol.

Meer informatie over onze opleidingen, data, locaties, tarieven en pakketten vind je deze pagina.

Heb je onze informatiebrochure tijdens de beurs niet meegenomen? Vraag deze dan aan via deze link.
 
Time 2 Control
Studielift123 | Het mentorprogramma dat bij iedere leerling past | Bekijk hier het lesmateriaal
 
Time 2 Control
 
Ken je iemand die wellicht interesse heeft in deze nieuwsbrief? Stuur hem dan door.

Organiseer jij een evenement waar Time 2 Control niet mag ontbreken? Laat het ons weten en wij verzorgen graag een informatiestand, workshop of presentatie. Mail naar info@time2control.nl

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief, dan zie ik je mail graag tegemoet.

ADRES
Time 2 Control
Adriaan Dorsmanstraat 1
2202 XC Noordwijk

CONTACT
06 17 23 44 17
info@studielift123.nl
www.studielift123.nl