Top
Telefoon
+31 6 17 23 44 17
OPENINGSTIJDEN
Ma - Vr 08:00 - 17:00

Studielift123 | LesmateriaalTheorieboek Studielift123
In het theorieboek staat overzichtelijk per hoofdstuk een onderwerp volledig uitgewerkt. Dit theorieboek blijft gedurende de gehele schooltijd in het bezit van de leerling, zodat die te allen tijde terug kan grijpen naar de behandelde lesstof. Bij elk lesblok in het mentorboek en het werkboek worden de bijbehorende pagina’s met theorie vermeld. Zo kan de leerling op elke moment alle theorie over een onderwerp nalezen en thuis zelfstandig mee aan de slag gaan.

Mentorboek en werkboek Studielift123
Deze all-in one mentormethode werkt naast het theorieboek met een mentorboek voor de mentor/docent/coach en een werkboek voor de leerlingen, beide voor alle leerjaren zolang er met de mentormethode wordt gewerkt. De 80 hoofdblokken en 80 keuzeblokken kunnen naar eigen inzicht verspreid worden over 1-6 leerjaren, maar ook vanuit individuele begeleiding worden ingezet. Het mentorboek bevat tevens alle werkbladen uit het werkboek, zodat de mentor deze niet apart hoeft aan te schaffen. De mentorboeken en werkboeken worden gedrukt op goed beschrijfbaar A4-papier en zijn gebonden middels een kunststof spiraal, schooltasproof voor gebruik van meerdere jaren.

De materialen zijn rechtstreeks te bestellen via info@studielift.nl.

Klik op de covers hieronder om een preview van alle boeken te bekijken.

Mentorkaarten Studielift123
Met de aanvullende set Mentorkaarten kunnen mentoren en coaches binnen de klas differentiëren en hun leerlingen zelfstandig in kleine groepen laten werken aan studievaardigheden, sociale vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling.

Elk van de 10 onderwerpen uit de methode is voorzien van meerdere opdrachtkaarten en één instructiekaart voor de mentor, met hierop een overzicht van de kaarten binnen dat onderwerp, voor welk leerjaar deze kaarten geschikt zijn en welke executieve vaardigheden worden versterkt met de opdrachten.


Aanvullen lesmateriaal
In de onderbouw kan worden gewerkt met een aantal leermaterialen, zoals de Studielift planagenda of 13-wekelijkse planner en onze leer- en mindmapkaartjes. Meer informatie over aanvullend leermateriaal, prijzen en bestelmogelijkheden zie deze pagina.

Mentorportaal
Naast het fysieke lesmateriaal krijgt elke mentor toegang tot een besloten mentorportaal op de website van Studielift123, klik hier voor meer informatie.Geïntereseerd in ons mentorprogramma?